Despre noi

Încă din anul 1979 Cignus urmăreşte obiectivul de a îmbunătăţi calitatea odihnei. 

Studiul soluţiilor tehnice şi cercetarea neîntreruptă a celor mai bune materii prime, au dus la realizarea produselor inovatoare cu un grad ridicat de confort, dar în acelaşi timp tradiţionale şi corespunzătoare principiilor clasice de susţinere a corpului pe timpul relaxării.

Cignus a cucerit imediat sectorul în cauză graţie unei filozofii originale de analiză a pieţii.

Cignus a fost una dintre primele întreprinderi din acest sector care a interpretat în mod inovativ produsul saltea, transformîndu-l dintr-un simplu suport pentru odihnă într-un adevărat instrument dedicat „confortului corpului”.

Graţie studierii continue a soluţiilor tehnice inovative, a cercetării constante a materiilor prime de calitate înaltă, Cignus a creat „sisteme” (saltele + somiere + perne) tehnologice din ce în ce mai evoluate, dar perfect în sintonie cu principiul de a susţine în mod corect corpul atunci cînd acesta se reface prin somn.

În Cignus, tradiţia şi inovaţia conviețuiesc de-a lungul tuturor proceselor de producţie, cu întregul respect faţă de canonii Made in Italy: căptuşeală, prelucrare tehnică şi ambalare, procese efectuate cu aplicarea celor mai moderne utilaje ce deseori imită cu exactitudine procesele efectuate manual.

Datorită deschiderii în străinătate a unor  noi platforme logistice, datorită rețelelor comerciale ce permit prezența, în calitate de protagonist, pe principalele piețe ale continentului, Cignus a știut cum să impună calitatea propriilor produse la nivel european.

Urmărind filozofia întreprinderii, prin intermediul compartimentului Marketing Oriented, Societatea Cignus  implementează o serie de proiecte expoziţionale în scopul dezvoltării procesului de vânzare, organizează cursuri destinate comerţului, realizează instrumente moderne care facilitează comunicarea în punctele de vânzare.

O întreprindere atît de atentă la “bunăstarea corpului” nu putea să nu realizeze o gamă specifică, prezentată în catalogul Contract, adresată operatorilor ce se ocupă de ospitalitatea hotelieră.

Clienții acestora, pe zi ce trece, devin mai conștienți și exigenți, doresc să beneficieze, în orice colț al lumii unde nu s-ar afla, de servicii din ce în ce mai bune din punct de vedere al atmosferei şi confortului. Din acest motiv, atenția acordată odihnei și somnului devine mereu mai importantă și descriminantă în succesul structurilor dedicate ospitalității.